Programma en tijden CoE najaarsevent 2023 bekend

16 november 2023
event

Dinsdag 12 december aanstaande vindt het najaarsevent van het Centre of Expertise plaats op locatie van Inholland Haarlem.

coe inholland centre of expertise event najaarsevent

Programmaoverzicht themamiddag

Prof. Meike Bartels, internationaal bekend door haar onderzoek naar welzijn, zal als gastspreker aanwezig zijn. Daarnaast zullen de onderzoeksresultaten vanuit het Centre of Expertise worden gepresenteerd en wij gaan met elkaar kijken naar de route voor de toekomst.

  • 14.00-14.10 opening door Gonneke Willemsen (auditorium)
  • 14.10-14.35 projectpresentaties CoE
  • 14.35-15.15 presentatie door prof. Meike Bartels
  • 15.15-15.35 pauze
  • 15.35-16.15 projectpresentaties CoE
  • 16.15-17.00 interactieve sessies met een drankje & hapje

 

Presentatie prof. Meike Bartels

De power van Wellbeing; Een wellbeing society of een society gebaseerd op wellbeing?

Onze huidige maatschappij kan beschreven worden als een ‘wellbeing society’ waarin we alles doen en inrichten om optimaal welbevinden te bereiken. Welbevinden als einddoel. Hoe zou de maatschappij eruitzien als we welbevinden al beginpunt nemen? Een ‘society based on wellbeing, waarin we de mens en zijn unieke welbevinden centraal zouden stellen?

Prof. Dr. Bartels zal vertellen over haar onderzoek naar de oorzaken van verschillen in welbevinden. Tevens zal ze toelichten wat de kracht van welbevinden is en waarom welbevinden ook als beginpunt gezien kan worden. Tenslotte zal ze handvatten bieden om welbevinden te bevorderen.

Projectpresentaties

Een aantal lectoren en projectleiders zullen een korte presentatie geven over hun onderzoek.

Zien we je daar?

We kijken ernaar uit om je op 12 december te ontmoeten! Heb je nog vragen over de themamiddag? Neem dan contact op met Alistair Vardy. Algemene vragen over het CoE Preventie in zorg en welzijn kun je in dit formulier invullen óf je kunt e-mailen naar info@coepreventie.nl.

 

Meld je aan voor het event

CoE Preventie op social media

Centre of Expertise Preventie in Zorg en Welzijn
E: info@coepreventie.nl